Kørekort i Århus, Randers og Djursland

Skal du til at tage kørekort i Århus eller omegn? Driveteams hovedafdeling ligger midt i Århus. Her har vi gennem årene hjulpet rigtig mange tilfredse elever med at få kørekortet i hus – og vi har en tårnhøj beståelsesprocent, der beviser det! Siden er der kommet flere lokale afdelinger til:
i Århus N, Lystrup, Egå/Skæring, Randers, Fausing, Assentoft og Ryomgård.
Uanset hvilken afdeling du foretrækker, sørger vi for et sjovt, gennemarbejdet og hurtigt forløb, så du får en god oplevelse med kørekortet.

Hos Driveteam kan du enten vælge at tage kørekort til manuelt gear eller automatgear. Teoriforløbet er det samme og varer 9 uger med teoriundervisning én gang om ugen. Skulle du blive forhindret i at møde op, eller er der en lektion, du gerne vil have to gange, kan du frit flekse teori mellem afdelingerne. Allerede 12 uger efter start står de første elever med kørekortet i hånden!  

Forløb for kørekort til bil

Teori på 9 uger

Uge 1-3

Uge 3-9

Fra uge 10

Fra uge 12

Seriøse, professionelle og dygtige kørelærere

Driveteam blev stiftet for over 20 år siden. I dag har vi flere kørelærere tilknyttet og tilbyder adskillige kørekort-kategorier.
Vi er medlem af Danske Kørelæreres Landsforbund. Det er din garanti for, at du hos Driveteam kun møder seriøse, professionelle og dygtige kørelærere med styr på lovkravene og en faglighed, der er i top.
Hvert år tager flere hundrede glade og tilfredse elever kørekort hos Driveteam. Faktisk kan vi prale af at have hele 5 stjerner på Trustpilot.

Kørekort Århus

Derfor skal du tage kørekort hos Driveteam

Just printed passport photos exiting a printer

Foto, lægeerklæring og førstehjælpsbevis

Vi sørger for, at forløbet altid overholder gældende lovkrav. Du skal blot sørge for et foto til kørekortet, lægeerklæring og et gyldigt førstehjælpsbevis. Hvis du ikke allerede har førstehjælpsbevis, kan du tage det hos Driveteam: Vi afholder nemlig vores eget færdselsrelaterede førstehjælpskursus i egne lokaler i forlængelse af holdstart, hvor en uddannet instruktør underviser. Der kan være ventetid hos både din læge og udbyderne af førstehjælpskurserne. Det er derfor klogt at være ude i god tid. Hvis du sørger for at have styr på papirerne, kan de fleste tage kørekort på ca. 3 måneder.

Se også

Hvad enten du vælger at tage MC-kørekort i Århus eller i Fausing, bliver du en del af en professionel og ambitiøs køreskole med en høj beståelsesprocent. Faktisk består 97 % af vores MC-elever teoriprøven, mens hele 99 % består den praktiske prøve.

Det kan være svært at få overblik over, hvornår du skal bruge et trailerkørekort. Hvis du kører med hestetrailer, campingvogn, eller hvis du blot læsser din trailer godt op, vil trailerkørekortet dog typisk være nødvendigt. Det tager typisk 2-3 uger.