Pris på kørekort til bil

Andre udgifter
(ikke inkluderet i lovpakken)

*Betaling opdeles i tre rater:
Når man møder op den første dag, vil man blive oprettet i Driveteams system. Derefter fremsendes en faktura på rate 1 (6.595,-). Fakturaen vil være til forfald 8 dage efter start.

Rate 2 (4.400,-) vil være til forfald inden 5. teoriaften.

Rate 3 (4.400,-) vil være til forfald inden 8. teoriaften.

Evt. ekstra kørelektioner samt leje af skolevogn betales inden køreprøven.

Hvad koster et kørekort?

Den endelige pris for et kørekort vil variere fra person til person, da det er forskelligt, hvor mange ekstra kørelektioner den enkelte har behov for. 8 ekstra lektioner er ganske normalt – men nogle har behov for færre, andre har behov for flere. Hos Driveteam vil vi løbende snakke med dig om, hvor mange ekstra kørelektioner lige netop du har behov for. Når du er ved at være igennem de lovpligtige lektioner, snakker din kørelærer derfor med dig om, hvornår du tænkes at være klar til at blive indstillet til prøve.
Prisen afhænger også af, om du består i første hug. Det gør langt størstedelen af Driveteams elever dog. Vores fokus er nemlig på kvalitet frem for kvantitet. Det betyder, at der hos Driveteam er plads til den enkelte elev og dennes individuelle behov.

Hvad er inkluderet i prisen?

Når du tager kørekort, skal du ifølge loven igennem:
29 teorilektioner
16 kørelektioner
4 lektioner på manøvrebane
4 lektioner på køreteknisk anlæg.
Driveteams lovpakke inkluderer alt dette. Med i prisen er også transport til og fra manøvrebane og køreteknisk anlæg. Derudover får du ubegrænset teoriundervisning og kan tage til lige så mange teorilektioner, som du har behov for op til teoriprøven.
Her er ingen skjulte udgifter i form af uforholdsmæssigt mange ekstralektioner, evaluerende prøver, leje af baner, lektionsplaner eller andre ”kreative” gebyrer. Alle forventelige ekstra omkostninger er oplyst i skemaet. Har du alligevel spørgsmål til lovpakken, er du altid velkommen til at skrive til Driveteam. Du er også velkommen til at kigge forbi en af vores afdelinger.

Forskellige forløb

Hos Driveteam har du flere valgmuligheder, når du skal tage kørekort til bil. Vælg mellem standardforløbet på 9 uger, som både kan tages til manuelt gear og automatgear, og vores lynkursus, som tages på under den halve tid. Vær opmærksom på, at forløbet, og dermed prisen, er det samme, uanset om du vælger kørekort til manuelt gear eller automatgear, mens lynkurset er et særligt intensivt forløb med en lidt anden pris.
Skal du til at tage dit første kørekort, vil den billigste løsning for mange være at vælge et kørekort til automatgear. Det kan nemlig være nemmere at lære trafikken at kende, hvis du ikke samtidig skal fokusere på at betjene kobling og skifte gear. Derfor vil behovet for ekstra kørelektioner i mange tilfælde være mindre.

Lån til kørekort

Kørekort pris Århus

Det er muligt at få et rentefrit lån i 10 eller 20 måneder, når du tager kørekort hos Driveteam. For at stille attraktive finansieringsløsninger til rådighed for dig, der skal til at tage kørekort, samarbejder Driveteam med Ikano Bank. Lån til kørekort kan kun udstedes til lovpakken (bil) og totalpakken (MC).

Du kan til enhver tid indfri lånet, uden ekstra omkostninger.
Er du hjemmeboende og på SU, bør du få dine forældre med på aftalen.