Lynkursus

Her tilbyder vi sommer-lynkursus

Lynkursus til kørekort

Hos Driveteam arbejder vi benhårdt for, at kørekortet skal være en god oplevelse med en overskuelig tidsramme, men nogle gange skal det bare gå hurtigere end andre. Skal det gå ekstra stærkt, kan du hos Driveteam nu tage kørekort på under den halve tid ved at vælge vores sommer-lynkursus på kun 3 uger. Det foregår i vores afdeling i Århus C (v/ Harald Jensens Plads) eller i Fausing (Djursland).

PROGRAM ÅRHUS

PROGRAM RANDERS

Få kørekort hurtigt

Der kan være mange årsager til, at du overvejer at tage kørekortet som et lynkursus: Det kan være, at du står og skal bruge et kørekort hurtigst muligt. Det kan også være, at du bare gerne vil have det overstået. Uanset hvorfor du overvejer et lynkursus, skal du vide, at når du vælger at tage kørekortet på under den halve tid, kræver det naturligvis også, at du arbejder dobbelt så hårdt. Er du frisk på det, er et lynkursus en hurtig måde at få kørekortet i hus. Vores sommer-lynkursus er struktureret, så der er teori tre gange om ugen. Indimellem teorilektionerne skal du ud at køre skolevogn. Du skal altså have tid til teori tre gange om ugen og til kørelektioner tre gange om ugen. Har du ikke det, passer vores forløb på 9 uger sandsynligvis bedre til dig.

Lægeerklæring og førstehjælp

Inden vi kan bestille din teori- og køreprøve, skal vi bruge en lægeerklæring (husk pasfoto) og et førstehjælpsbevis fra dig. Der vil ofte være ventetid både hos din læge og hos udbyderne af førstehjælpskurserne. Sørg derfor for at være ude i god tid. Vælger du at tage kørekortet som et lynkursus, kan det endda være en god idé at have styr på førstehjælpsbeviset inden holdstart.
Hvis du ikke allerede har et gyldigt førstehjælpsbevis, kan du tage et færdselsrelateret førstehjælpskursus hos Driveteam. Det foregår i vores egne lokaler i Århus C eller Fausing, hvor en uddannet instruktør underviser.

Forløbet

Teori på 3 uger

Uge 1

Uge 2-3

Fra uge 4

Fra uge 5