MC-kørekort i Århus og Fausing

Drømmer du om den ultimative frihed på vejene? Driveteam hjælper dig med at tage MC-kørekort – hurtigt og nemt! Det foregår enten i Århus eller Fausing. Vælger du at tage dit MC-kørekort i Århus, foregår det som et turboforløb på kun 4 uger, mens forløbet i Fausing er fordelt på 8 uger.

Århus – 4 uger
Skanderborgvej 32
8000 Aarhus C
Teori foregår mandag og torsdag kl. 19-22.

Fausing – 8 uger
Nordkystvej 2
8961 Fausing
Teori foregår tirsdag kl. 18-21.

Opgradering af MC-kørekort

Hos Driveteam hjælper vi også gerne med at opgradere dit MC-kørekort. Dette kræver blot, at du skaffer en lægeerklæring, som skal en tur forbi borgerservice. Så snart papirerne er godkendt, tager Driveteam fat og bestiller en praktisk prøve til dig.

MC-forløbet

Vi tager os af alt det praktiske. Du skal blot sørge for en lægeerklæring, som vi skal bruge senest 3 dage efter opstart. Efter blot 8 teoriaftener vil du være klar til teoriprøven. I vores Århus-afdeling har du teori mandag og torsdag kl. 19-22, mens det i Fausing foregår tirsdag kl. 18-21.
Normalt starter og slutter kørsel ved køreskolen, men da køreprøven foregår i Odder, flyttes den sidste kørelektion hertil. På den måde lærer du byen at kende og bliver endnu bedre rustet til den praktiske prøve.

Høj beståelsesprocent

Uanset om du vælger at tage MC-kørekort i Århus eller i Fausing, bliver du en del af en professionel og ambitiøs køreskole med en høj beståelsesprocent. Faktisk består 97 % af vores MC-elever teoriprøven, mens hele 99 % består den praktiske prøve.
Du vil blive undervist af en engageret kørelærer med godt 20 års erfaring som MC-instruktør. Derudover har han været instruktør i køresikkerhed på Tradium Ring Djursland og har været med til at udvikle kurserne. Undervisningen tager udgangspunkt i personlige erfaringer, statistikker og anbefalinger fra havarikommissionen – alt sammen uden at gå på kompromis med det sjove ved at tage MC-kørekort.

Huskeseddel til køreprøven

Den lille teoribog

Teknisk overhøring

MC-teknik til den praktiske prøve

De 5 manøvreprøver

Motorcyklerne

Den praktiske undervisning foregår på veltilrettelagte ruter med masser af sving og stort fokus på køreteknik – og selvfølgelig foregår det altid på fantastiske maskiner. Driveteam råder over:

3 stk. Yamaha MT07 75 HK (den ene er sænket)
2 stk. Suzuki SV 650
2 stk. Kawasaki Z 650
3 stk. KTM 390 Juke
1 stk. Kawasaki Z250
1 stk. Kawasaki Z4000
1 stk. Suzuki GSX125F
Naturligvis alle med ABS!

Derfor skal du tage MC-kørekort hos Driveteam

Se også

Driver in a car
Hos Driveteam kan du enten vælge at tage kørekort til manuel gear eller automatgear. Teoriforløbet er på 9 uger (teori en gang pr. uge), hvor du frit kan flekse mellem vores afdelinger. Allerede 11 uger efter start står de første elever med kørekortet i hånden!
Det kan være svært at få overblik over, hvornår du skal bruge et trailerkørekort. Hvis du kører med hestetrailer, campingvogn, eller hvis du blot læsser din trailer godt op, vil trailerkørekortet dog typisk være nødvendigt. Det tager typisk 2-3 uger