Motorcykelkørekort – pris

Andre udgifter
(ikke inkluderet i lovpakken)

Ekstraudgifter, hvis man ikke består

Opgradering fra A1 til A2 eller A2 til A

*Betaling kan opdeles i to rater. Første rate på 6.500,- betales en uge efter start.

Hvad koster et motorcykelkørekort?

Det er der desværre ikke noget entydigt svar på. Prisen på et motorcykelkørekort afhænger nemlig af den enkelte elevs færdigheder. De fleste kan nøjes med det lovpligtige antal kørelektioner, men den endelige pris kan dog variere, hvis man mod forventning har behov for ekstra kørelektioner. Prisen afhænger også af, om du består i første hug – men det gør hele 99 % af Driveteams elever!
Når du tager motorcykelkørekort, er lovkravet, at du skal igennem:

29 teorilektioner
13 kørelektioner
4 lektioner på manøvrebane
5 lektioner på køreteknisk anlæg

Driveteams totalpakke inkluderer alt dette. Prisen inkluderer også transport til og fra manøvrebane og køreteknisk anlæg samt udlån af MC-udstyr, prøvegebyr til staten og leje af bane og MC til køreprøven. Derudover får du ubegrænset teoriundervisning og kan tage til lige så mange teorilektioner, som du har behov for op til teoriprøven. Læs mere om forløbet her.
Udover totalpakken påregnes et gebyr hos egen læge for lægeerklæring.

 

Opgradering af MC-kørekort

Hos Driveteam hjælper vi dig også gerne med at opgradere A1 til A2 eller A2 til A. I begge tilfælde bliver du godt klædt på til den praktiske prøve med en kørelektion i den by, hvor prøven skal foregå.

 

Lån til motorcykel og totalpakken

Skal du ud at anskaffe dig din første motorcykel, hjelm og MC-tøj, når motorcykelkørekortet er i hus, løber prisen hurtigt op. Men som noget helt nyt har Driveteam indgået et samarbejde med Larsen Motorcykler, der gør det muligt at finansiere totalpakken, motorcykel og lækkert udstyr med et attraktivt samlet hos fra MC Finans. Læs mere nedenfor, og kontakt Larsen Motorcykler for yderligere information.

Lån til totalpakken

Kørekort pris Århus

Det er også muligt at tage et rentefrit lån til totalpakken i 10 eller 20 måneder, når du tager motorcykelkørekort hos Driveteam. Vi samarbejder nemlig med Ikano Bank om at stille attraktive finansieringsløsninger til rådighed for dig, der skal til at tage kørekort.
Du kan til enhver tid indfri lånet, uden ekstra omkostninger. Er du hjemmeboende og på SU, bør du få dine forældre med på aftalen.