Driveteam

Om Driveteam

Køreskolen Driveteam blev stiftet i år 2000. I dag tæller vi flere kørelærere, har adskillige afdelinger i Århus-området og tilbyder kørekort til mange kategorier. Igennem de sidste 20 år har vi betjent eleverne med fokus på kvalitet og grundighed. Derfor har tilbagemeldingerne været rimelig ens og har givet os fem stjerner på Trustpilot.

Seriøs, effektiv og professionel køreskole

Hos Driveteam stiller vi store krav til undervisningen. Vi er derfor medlem af Danske Kørelæreres Landsforbund – det er din garanti for, at vi er i toppen af vores felt, og at al undervisning lever op til de allernyeste retningslinjer. Vi tror på, at dårlig undervisning kan trække forløbet i langdrag. Og i sidste ende vil det gøre kørekortet til en dyr fornøjelse. Det er vi ikke interesseret i. Både for elevernes og vore egen skyld arbejder vi benhårdt for at tilbyde spændende, men effektive forløb med seriøs og grundig undervisning undervist af topprofessionelle kørelærere. Behøver vi at sige, at vores biler selvfølgelig altid er nye og i perfekt stand?

Skal du tage kørekort hos Driveteam?

For at sikre det rigtige valg af køreskole anbefaler vi at besøge den skole, du har i kikkerten.
Du er altid velkommen til at kigge forbi vores afdeling i Århus C til en uformel snak med en fra teamet.

Med eleven i centrum

Kørekortet en læringsproces, som kræver mange ting af os kørelærere. Først og fremmest skal vi være i øjenhøjde med eleverne. Vi har derfor sørget for at indrette vores lokaler lyse, så eleverne kan mærke, at de er i trygge rammer. For det andet gør vi vores bedste for at tage udgangspunkt i den enkelte elev og hans eller hendes individuelle behov. Derfor har alle vores elever en fast kørelærer gennem hele forløbet. Sidst, men ikke mindst, skal der være plads til dialog – både ved tavlen og på vejen. Alt i alt er Driveteam en køreskole, som griber opgaven helt anderledes an end de fleste andre køreskoler. Kort sagt tror vi på kvalitet, ikke kvantitet.
Driveteam

Soran Shawkat

MC – Bil – Trailer

BMW X4 20d (Automatgear)

Driveteam

Dorthe Nygaard

Bil

BMW 320d

Driveteam

Morten E. Christensen

Bil

Audi A3 2.0 TDI

Driveteam

Dorte Lukassen

Bil

BMW 1-serie 118d M-sport

Driveteam

Mads Fur

Bil – Traktor

Toyota Raw 4

Nash Fox

Bil

BMW 320d

Yousef

Bil

seat 2.0 tdi

Bjørn Nauntofte

Bil

peugeot 3008

Køreskole Århus

Lars Blegvad

Bil

BIL

Gert Svendsen

bil

Toyota Yaris 1,5 active

Michael Andersen

Michael Andersen

MC mekaniker

Sidse Frost Torwig

Sidse Frost Torwig

Vores Rengøringsdame

Det siger tidligere elever